Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Ohio

Onroerend goed te koop in Ohio

Ohio grenst in het noorden aan Canada, in het zuiden met Kentucky, in het oosten met Pennsylvania en West Virginia, en in het westen met Indiana.

Verrassend genoeg is Ohio het dichtstbevolkte land in de VS en de 10e meest dichtbevolkte staat van het land. Het heeft levendige steden, bloeiende buurten en veel mensen. Voor degenen die dachten dat Ohio gewoon een land van landbouwbedrijven in een groeiende interstate was, zijn er een paar dingen om te weten.

In onroerend goed, de positie is alles, en Ohio is een veel commerciële inkomsten en er zijn interessante eigenschappen te koop in Ohio. Het heeft een superieur wegennet dat het op tien na grootste wegennet van het land is.

Met ingang van december 2017 bedroeg de werkloosheid in Ohio 4,7%, net iets boven het nationale gemiddelde van 4,2%, waarbij de stad Cleveland een veel hoger percentage registreerde van ongeveer 6%.

De gemiddelde verkoopprijs is 6,4% gestegen ten opzichte van vorig jaar, maar het aantal onroerend goed te koop in Ohio is opnieuw gedaald.

Columbus, de hoofdstad van Ohio, is de thuisbasis van de Ohio State University. Het heeft een sterke economie en een groeiende bevolking. De gemiddelde prijzen van de huizen van Colombo zijn de laatste jaren bruusk gedaald.

Cincinnati is een andere populaire bestemming in Ohio. Het heeft een groeiende bevolking van 298.800, wordt de 3e grootste stad in Ohio en de 65e grootste in de Verenigde Staten. Het is ook de snelst groeiende economische macht in het Midwesten van de Verenigde Staten.

De huiswaarden van Cincinnati zijn het afgelopen jaar met 6,3% gestegen en zullen naar verwachting tegen 2018 met 3,2% groeien. Hoewel Ohio veel minder voorraad en een hete verkoopmarkt opneemt, profiteren inwoners van Cincinnati van een meer gebalanceerde markt die slechts een lichte overheersing aan verkopers.

Er zijn veel redenen om te investeren in de onroerendgoedmarkt van Cleveland en om Ohio te kiezen voor het zoeken naar onroerend goed te koop.

Miljoenen Canadezen arriveren elk jaar in de Verenigde Staten. Velen houden eenvoudigweg geen rekening met de Verenigde Staten. Cleveland bouwt medische faciliteiten om deze medische toeristen tevreden te stellen. En artsen, verpleegkundigen en medisch specialisten kopen cases dicht bij hun werk.

Een andere variant van deze strategie is de aankoop van onroerend goed te koop in Ohio, met name in het onroerend goed van Cleveland. Cleveland heeft geïnvesteerd in bedrijfsversnellers voor gezondheid en bio-wetenschap, zoals Bio-Enterprise en het Global Center for Health Innovation. Ze verwachten dat instellingen als deze nieuw zijn in de gezondheidssector, allereerst een Cleveland en in de hoop dat je in Cleveland medicijnen en technologieën kunt vinden. Beleggers kunnen jobaanbiedingen vinden voor ontwikkeling en verkoop. Circle University College Circle is een van de populairste buurten van Cleveland. Als u een case voor één of meerdere families in de buurt kunt vinden, sluit u deze aan. Dit zijn een van de meest wenselijke eigenschappen te koop in Ohio, met name in de onroerend goed markt in Cleveland. De onroerendgoedmarkt in Cleveland aan de westkant moet aanzienlijk groeien. Luxe verhuur aan de westkant is waarschijnlijk het begin van de heropleving van dit gebied. Cleveland is zijn lange wijk aan het water aan het renoveren. Het vijftigjarenplan heeft al een reis door de straten van het Westen 3 en Oost 18 voltooid. De herontwikkeling omvat de rehabilitatie van infrastructuur langs de kust zoals bruggen, kanalen en kunstmatige landerijen. Heruitgevonden paden langs het meer zijn aantrekkelijke gebieden die een voordeel bieden ten opzichte van de onroerendgoedmarkt in Cleveland.

  •  
    Verhuizen naar Ohio. Expatriate en woon in Ohio

      Onder de mooiste en leefbaarste landen met sterren en strepen, identificeren we ongetwijfeld een werkelijk unieke werkelijkheid in zijn soort. Met Columbus als hoofdstad en een interessante geschiedenis vanuit verschillende invalshoeken, is het land dat door onze mini-gids wordt bestreken Ohio. ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 28168

Verkoop Andere (Commercieel), Ohio, Summit County, Akron, Rolling Acres

46,633,090.84EUR
Verkoop
Andere (Commercieel)

0.19 m²
Een van de grootste winkelcentra in het hele Verenigde Staten. EB-5 Visa Potential, 140 winkels, 2000 ft voorgevel blootstelling en nog veel meer. Ol...
Cod. 10702

Verkoop Villa, Ohio, Cincinnati, Lockland, 710 Maple Ct

37,213.21EUR
Verkoop
Villa

1300 m²
$ 51K Equity. SUPER GOEDKOOP Cincinnati
UNAVAILABLE
Cod. 3487

Verkoop Villa, Ohio, Cleveland, Cleveland, Cleveland

5,129,639.99EUR
Verkoop
Villa

378 m²
Voor salehouse.
UNAVAILABLE
Cod. 3485

Verkoop Villa, Ohio, Columbus, Miami-Ohio, Columbus

1,492,258.91EUR
Verkoop
Villa

303 m²
Te koop
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB